Interview met RTV Drenthe over de In-BalanzApp

 

De Stentor: App In-Balanz helpt met adem halen
11 maart 2013

MEPPEL – Er komen steeds meer apps die helpen bij medische problemen. In-Balanz is daar een goed voorbeeld van. De applicatie helpt mensen die regelmatig last hebben van een ontregelde ademhaling, bijvoorbeeld als er sprake is van hyperventilatie.
De app biedt een ademtherapie met heldere oefeningen en aanvullende informatie die helpen de ademhaling weer normaal te krijgen. Bij een paniekaanval kan de app de gebruiker kalmeren. Er is een speciale paniekhendel. Als die wordt ingedrukt krijgt de gebruiker een aantal gesproken oefeningen die moeten worden afgewerkt. Verder zijn er oefeningen in de app opgenomen om een paniekaanval te voorkomen.

De ademhalingsapp In-Balanz is er voor Android, iPhone en iPad.

Volg ons op Twitter
Disclaimer

This website has been compiled with the best care, with Breath In Balanz aiming to provide an up to date information. No rights can be derived from the information on the In-Balanz (Breath In Balanz) website and / or its use

Copyright

Breath In Balanz

In-Balanz behoudt zich het auteursrecht op deze website voor.
Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van In-Balanz is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

@2018 In-Balanz 
Alle rechten voorbehouden

Privacyverklaring

In-Balanz maakt gebruik van Mailchimp voor het versturen van nieuwsbrieven. Meld u zich af voor de niewsbrief dan wordt uw e-mailadres van onze verzendlijst verwijderd.

Deze website bevat widgets van derden.

Ook conformeren wij ons aan de AVG regels m.b.t. privacy